وبلاگ

سوختگی با دستگاه های لیزر موهای زائد

سوختگی با دستگاه های لیزر موهای زائد

امروزه روش های زیادی برای از بین بردن موهای زائد وجود دارد که لیزر یکی از موثرترین آنهاست. این روش موثر می‌تواند موهای زائد را در درازمدت از بین ببرد، اما اگر برای لیزر موهای زائد به کلینیک‌های زیبایی معتبر مراجعه نکنید، لیزر ممکن است پوست را بسوزاند. در این مقاله، ما به سوالات شما در مورد اینکه آیا لیزر موهای زائد ممکن است باعث سوختگی شود، پاسخ خواهیم داد.

آیا لیزر موهای زائد می تواند باعث سوختگی شود؟

متأسفانه باید بگوییم در حالی که این روش یکی از موثرترین روش ها برای از بین بردن موهای زائد است، اما احتمال ایجاد سوختگی نیز وجود دارد. در صورتی که لیزر توسط تکنسین کم تجربه انجام شود یا دمای دستگاه بر اساس رنگ و نوع پوست شما انتخاب نشده باشد، احتمال سوختگی با لیزر موهای زائد وجود دارد.

در واقع بعد از لیزر ممکن است قرمزی، تورم یا لکه هایی روی پوست ظاهر شود.این نوع التهاب، قرمزی، تورم و درد روی پوست پس از لیزر درمانی طبیعی است و تا زمانی که مراقبت مناسب را انجام دهید، در عرض یک مدت ناپدید می شود. مدت کوتاهی پس از لیزر درمانی ناپدید می شوند.

اگر بعد از لیزر درمانی متوجه تورم، قرمزی، التهاب و درد بیش از حد در ناحیه لیزر شدید، حتماً به پزشک خود مراجعه کنید، زیرا با لیزر موهای زائد دچار سوختگی شده اید، این امر می تواند بر لایه پوست شما تأثیر منفی بگذارد.

به این ترتیب لیزر موهای زائد ممکن است باعث سوختگی شود. برای پیشگیری بهتر است به کلینیک های زیبایی معتبر مراجعه کنید و قبل از شروع لیزر موهای زائد از یک متخصص مشورت کنید تا نتیجه بهتری در انتخاب دستگاه لیزر موهای زائد بگیرید.

علل سوختگی ناشی از لیزر موهای زائد

اگر علل و عوامل ایجاد سوختگی با لیزر را می دانستیم، بدون شک تا حد زیادی از این سوختگی ها مصون می ماندیم. در واقع، برخی از دلایل اصلی سوختگی ناشی از لیزر موهای زائد عبارتند از:

  • تکنسین های بی تجربه و بدون مهارت و دانش کافی برای استفاده از تجهیزات لیزر، عملکرد نامناسب آنها ممکن است باعث سوزش غیر طبیعی پوست شود. بنابراین، توصیه می کنیم مهارت های تکنسین های خود را در اولویت قرار دهید.
  • اگر دستگاه لیزر برای نوع و رنگ پوست شما مناسب نباشد، می تواند پوست شما را بسوزاند. قبل از شروع لیزر درمانی باید به متخصص مراجعه کنید تا نوع دستگاه و دمای مناسب پوست شما را مشخص کند.
  • مراقبت های بعد از لیزر باید به طور کامل رعایت شود، از جمله پرهیز از قرار گرفتن در معرض نور خورشید و استفاده از کرم های مرطوب کننده و ضد سوختگی مخصوص. در غیر این صورت ممکن است آثار سوختگی ظاهر شده و روی پوست باقی بماند.
  • هرگز به لیزرهای با حرارت زیاد فکر نکنید، شاید به نظر برسد که با این روش می توانید پول کمتری خرج کنید و سریعتر به نتایج دلخواه خود برسید، اما در واقع اعمال گرمای شدید روی پوست می تواند باعث سوختگی های جبران ناپذیری شود.

علائم سوختگی لیزر موهای زائد چیست؟

چگونه سوختگی لیزری طبیعی را از سوختگی غیرطبیعی لیزر تشخیص دهیم؟ در واقع بارزترین علائم سوختگی ناشی از لیزر موهای زائد عبارتند از:

  • تورم و درد شدید در ناحیه درمان شده با لیزر که چندین ساعت بعد ادامه دارد
  • قرمزی بیش از حد پوست
  • چند ساعت طول می کشد تا پوست بعد از قرار گرفتن در معرض لیزر خنک شود
  • رنگ پوست تغییر می کند
مقالات مشابه  لیزر موهای زائد در چه سنی مناسب است؟ محدودیت سنی دارد؟

در صورت مشاهده این علائم، باید در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید تا از دائمی شدن آثار سوختگی روی پوست خود جلوگیری کنید. داروها و استفاده از پمادهای مخصوص می تواند باعث کاهش درد و بهبود علائم این نوع سوختگی شود.

کدام قسمت های بدن با لیزر موهای زائد بیشتر می سوزد؟

اگر قصد دارید لیزر تمام بدن را انجام دهید، باید بدانید که برخی از قسمت‌های بدن بیشتر از سایر قسمت‌ها در معرض لیزر قرار دارند. همچنین اگر پوست حساسی دارید باید این موضوع را با تکنسین های مجرب کلینیک در میان بگذارید تا به دمای دستگاه و نحوه استفاده از لیزر توجه کنید.

به طور کلی، مناطقی از بدن که پوست نازک‌تر و حساس‌تری دارند، مستعد سوختگی با لیزر هستند. به عنوان مثال، ناحیه بیکینی یا قسمت های خصوصی، زیر بغل، صورت، سینه، دست ها و در نهایت کشاله ران به سوختگی لیزر حساس تر هستند.

درمان سوختگی های ناشی از لیزر موهای زائد

بسته به ناحیه سوختگی، نوع و رنگ پوست و وسعت سوختگی، زمان بهبودی علائم سوختگی با لیزر می‌تواند متفاوت باشد و از 3 تا 20 روز طول بکشد. پس از مراجعه به پزشک و دریافت داروهای خاص، باید اقدامات لازم را انجام دهید تا سوختگی ناشی از لیزر بهبود یابد و عوارض آن برطرف شود.

  • از ترکیدن تاول های ناشی از سوختگی خودداری کنید، زیرا می توانند منجر به عفونت زخم شوند.
  • سوختگی بهتر است با آنتی بیوتیک و کرم هیدروکورتیزون درمان شود.
  • ناحیه سوخته را به طور منظم خنک نگه دارید.
  • حتما پوست سوخته را از آلودگی و شرایط غیربهداشتی دور نگه دارید.
  • از روغن ها یا گیاهان دارویی و نرم کننده های موضعی روی زخم های سوختگی استفاده نکنید فقط از پمادها و داروهای تجویز شده توسط پزشک استفاده کنید.

به نظر شما چه مراقبت های دیگری می تواند در تسریع بهبودی پس از سوختگی موثر باشد؟ نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

یکی از دستگاه های خوب برای از بین بردن موهای زائد دستگاه لیزر دایود می باشد.

آیا سوختگی ناشی از لیزر موهای زائد از بین می رود؟

اگر نمی خواهید این آثار سوختگی لیزر روی پوست شما باقی بماند، باید به توصیه های پزشک خود توجه کرده و مراقبت های لازم را به درستی انجام دهید. با انجام صحیح مراقبت های لازم می توانید تا حد زیادی در تسکین این سوختگی ها پیش بروید؛ اما توصیه می کنیم برای جلوگیری از این آسیب ها به کلینیک های زیبایی معتبر مراجعه کنید.

بهبود سوختگی لیزر موهای زائد تا حد زیادی به محل سوختگی و شدت آن بستگی دارد. بنابراین در این صورت باید متخصص در مورد دائمی یا موقت بودن سوختگی نظر بدهد!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *